Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes/Korábbi felvétel

Halálos kimenetelű baleset Inđija és Beška között

2021.12.08
10:13
Forrás
Szerbiai RTV
Ketten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek egy balesetben, amely ma reggel történt az Inđija és Beška közötti úton.

A Szerbiai RTV értesülései szerint a balesetben négy személygépjármű vett részt. A sérülteket az újvidéki Klinikai Központba szállították. A Szerbia útjai közvállalat munkatársai a forgalmat felfüggesztették, és átirányították az út másik oldalára. A baleset okait még vizsgálják.

Inđija
Beška
baleset
halálos áldozat
halálos áldozatok

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.