Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Halálos közlekedési baleset Bácsfeketehegynél

2020.03.04
16:49
2020.03.04
19:25
Forrás
Szerbiai RTV
Súlyos baleset történt az Újvidék-Szabadka autópályán Bácsfeketehegy közelében.

A szerb közmédia információi szerint egy nő meghalt, hat személy pedig megsérült, amikor az őket szállító kisbusz a kora délutáni órákban lerepült az útról. A verseci rendszámú jármű Szabadka irányába tartott, amikor egyelőre tisztázatlan okból letért az útról, és felborult. A sérülteket a szabadkai és a verbászi kórházba szállították. Az RTS úgy tudja, a kisbusz vendégmunkásokat szállított Németországba.

halálos
Bácsfeketehegy
Újvidék-Szabadka
autópálya
verseci rendszámú
vendégmunkások
Németország

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.