Ugrás a tartalomra
TANJUG/TARA RADOVANOVIC/nr

Halmozta a szabályszegéseket a részeg sofőr

2020-04-18
19:31
Forrás
021.rs
Részegen vezetett egy férfi Ürögön a kijárási tilalom alatt, az autón pedig hamis rendszámtábla volt.

A 41 éves férfi ellen eljárást indítanak okirat-hamisítás miatt, ugyanis megállapították, hogy megfelelő jogosítványa sincs és az autó sem volt leregisztrálva.

A gyanúsítottat börtönbüntetésre ítélik, a vele utazó 39 éves férfira pedig 50 ezer dináros pénzbírságot róttak ki.

Ürög
rendőr
szabályszegés
részeg sofőr
okirathamisítás
kijárási tilalom

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.
12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.