Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Matthew Hinton

Halottak és sérültek egy New Orleans-i lövöldözésben

2021.02.21
10:08
2021.02.21
10:17
Forrás
hvg.hu
Három ember meghalt, miután tűzharc tört ki egy külvárosi fegyverboltban az Egyesült Államok déli részén, New Orleansban.

Joseph Lopinto, helyi rendőrfönök elmondta, helyi idő szerint szombat délután 3 körül egy ismeretlen támadó tüzet nyitott, és két embert halálosan megsebesített New Orleans híres francia negyedétől alig nyolc kilométerre nyugatra, Metairie előváros egyik fegyverboltként és fedett lőtérként működő üzletében, a Jefferson Gun Outletben. Az egyik helyi tévé, a WDUS értesülése szerint a lövöldözést heves vita előzte meg. Az üzletbe belépő támadót ugyanis számonkérte egy eladó, amiért egy csőre töltött és nem a pisztolytáskában tartott fegyverrel lépett be a bolt területére.

Az első lövések az üzlethez tartozó lőtéren dördültek, ott két embert ölt meg a férfi. Ezután azonban többen – a fegyverbolt eladói és az ott tartózkodó vásárlók – viszonozták a tüzet, és lelőtték a támadót, akinek indítéka nem ismert. A rendőrfőnök közölte: lehetséges, hogy nem egy, hanem több támadó volt. Két sebesültet kórházba vittek.

lövöldözés
halálos áldozatok
sérültek

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.