Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Matthew Hinton

Halottak és sérültek egy New Orleans-i lövöldözésben

2021-02-21
10:08
2021-02-21
10:17
Forrás
hvg.hu
Három ember meghalt, miután tűzharc tört ki egy külvárosi fegyverboltban az Egyesült Államok déli részén, New Orleansban.

Joseph Lopinto, helyi rendőrfönök elmondta, helyi idő szerint szombat délután 3 körül egy ismeretlen támadó tüzet nyitott, és két embert halálosan megsebesített New Orleans híres francia negyedétől alig nyolc kilométerre nyugatra, Metairie előváros egyik fegyverboltként és fedett lőtérként működő üzletében, a Jefferson Gun Outletben. Az egyik helyi tévé, a WDUS értesülése szerint a lövöldözést heves vita előzte meg. Az üzletbe belépő támadót ugyanis számonkérte egy eladó, amiért egy csőre töltött és nem a pisztolytáskában tartott fegyverrel lépett be a bolt területére.

Az első lövések az üzlethez tartozó lőtéren dördültek, ott két embert ölt meg a férfi. Ezután azonban többen – a fegyverbolt eladói és az ott tartózkodó vásárlók – viszonozták a tüzet, és lelőtték a támadót, akinek indítéka nem ismert. A rendőrfőnök közölte: lehetséges, hogy nem egy, hanem több támadó volt. Két sebesültet kórházba vittek.

lövöldözés
halálos áldozatok
sérültek

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.