Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hamis bombariadó a Belgrád-Újvidék gyorsvasúton

2022.08.02
18:57
2022.08.02
19:08
Forrás
Tanjug
A Belgrád és Újvidék közötti gyorsvasúton kedden délután bombariadó volt.

Ismeretlen tettesek olyan üzenetet hagytak, miszerint bombát helyeztek el a vasúti pályán. A zimonyi vasútállomást lezárták, a belügyminisztérium különleges egységei pedig átkutatták a terepet a robbanószerkezet után. Kiderült, ismét, akárcsak nyár elején az iskolák esetében, hamis riasztás volt.

bombariadó
gyorsvasút
Belgrád

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.