Ugrás a tartalomra
Subotica.com

Három autó ütközött, ketten meghaltak

2019-12-19
10:18
2019-12-20
12:12
Forrás
Subotica.com
Két személy életét vesztette, egy pedig megsérült ma reggel hét óra körül, mikor három autó összeütközött a Szabadka és Bajmok közötti útszakaszon.

A baleset a tavankúti elágazásnál, az EKO benzinkút közelében történt, amikor a Szabadka felől közlekedő jármű vezetője, P.J. előzni próbált egy teherautót, és frontálisan ütközött a szemből érkező személyautóval. A közvetlen frontális ütközésben mindkét jármű középkorú férfi vezetője meghalt, egyikük bajmoki, a másik pedig mišićevói volt. 

A balesetet előidéző sofőr 45 éves feleségét, P.N.-t sérülésekkel szállították kórházba. A közkórházból származó információk szerint nincs életveszélyben. A két járműbe utólag egy harmadik személyautó is beleszaladt, de abban az anyagi káron kívül sérülés nem történt.

Mindkét jármű lerepült az útról, a mentők mellett a tűzoltók is kivonultak a helyszínre, akiknek ki kellett szabadítaniuk az áldozatokat. 11 óra után helyreállt a forgalom.

Mirsad Maljanović, szakorvos, Szabadkai Közkórház: „A gépjármű utasa, egy hölgy sérült meg a balesetben. Esetében csak egy vállsérülést állapítottak meg eddig. A páciensünk teljes mértékben stabil állapotban van, de várunk még néhány vizsgálati eredményt. Amennyiben ezek jók lesznek, a páciensünk otthon folytathatja a felépülést.”

baleset
közúti baleset

Most

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.