Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Három holttestet találtak ma a dél-szerbiai Surdulicán

2020.06.01
18:30
2020.06.01
18:36
Forrás
Szerbiai RTV
A gyanú szerint kettős gyilkosság és öngyilkosság történt.

A testeket egy személygépkocsi mellett találták meg a kora délutáni órákban - jelenti a szerb közmédia. A gyanú szerint az 1968-as születésű D.A. gépkocsijával elütött egy 52 éves férfit, majd kiszállt az autóból és késsel végzett 46 éves feleségével. Az elkövető ezt követően nyakon szúrta magát és a helyszínen meghalt. Nem hivatalos információk szerint a tragédia hátterében szerelemféltés állhat.

holttest
Surdulica

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.