Ugrás a tartalomra
Pixabay

Hat hónapos házi őrizet Šešelj fiának

2018-05-14
14:42
Forrás
Tanjug
A 33 éves Nikola Šešeljt azért büntették meg, mert engedély nélkül tartott pisztolyt magánál.

Hat hónapos házi őrizetet rendeltek el a Szerb Radikális Pártot vezető Vojislav Šešelj fiának - írja a Tanjug hírügynökség. A 33 éves Nikola Šešeljt azért büntették meg, mert engedély nélkül tartott pisztolyt magánál. A döntés a belgrádi Felső Ügyészségen született. Vojislav Šešelj legidősebb fiának elektromos nyomkövetőt is hordania kell hat hónapos házi őrizete alatt.

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.