Ugrás a tartalomra
pixabay/4711018/Illusztráció

Hat személy ellen emeltek vádat Oliver Ivanović meggyilkolása ügyében

2019.12.02
18:53
Forrás
Vajdasági RTV
A koszovói különleges ügyészség vádat emelt hat személy ellen, akiket azzal terhelnek, hogy közük volt Oliver Ivanović, a koszovói SZDP polgári kezdeményezés vezetője elleni gyilkossághoz.

A vádlottak Nedeljko Spasojević, Marko Rosić, Dragiša Marković és Žarko Jovanović, Rade Basara, valamint Silvana Arsović, Ivanović titkárnője. Három vádlott szökésben van, nemzetközi körözőlevelet adtak ki ellenük. A vádirat bűnöző csoport létrehozásával, hivatali visszaéléssel, gyilkosságban tanúsított bűnrészességgel, törvénytelen fegyvertartással, hivatali titok elárulásával és a bizonyítékok manipulálásával is terheli az említett személyeket. Oliver Ivanovićot 2018. január 12-én reggel 9 órakor ölték meg pártja Kosovska Mitrovica-i székhelye előtt.

vádemelés
gyilkosság
Oliver Ivanović
őrizetbe vétel

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.