Ugrás a tartalomra
marihuána
Illusztráció

Hét tonna kannabiszt csempésztek volna Franciaországba

2019-05-26
13:51
2019-05-26
13:59
Forrás
MTI
Több mint 7 tonna kannabiszt próbáltak egy hajón Franciaországba csempészni, a vámhatóság lefoglalta a drogszállítmányt. A 230 csomagban lévő kábítószer becsült feketepiaci értéke 52 millió euró.

A vámhatóság tisztségviselője szerint egy megfigyelő repülőgép csütörtökön egy gyanús hajót szúrt ki hozzávetőleg száz kilométerre az algériai partoktól. A vízi járművet ezt követően francia műveleti egységek feltartóztatták és átkutatták.

A török állampolgárságú három gyanúsított bevallotta, hogy kábítószert szállítottak a fedélzeten. A francia vámhatóság összesen 7,4 tonna kannabiszt foglalt le.

kannabisz
Franciaországba
csempész
drogszállítmány

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.