Ugrás a tartalomra
marihuána
Illusztráció

Hét tonna kannabiszt csempésztek volna Franciaországba

2019-05-26
13:51
2019-05-26
13:59
Forrás
MTI
Több mint 7 tonna kannabiszt próbáltak egy hajón Franciaországba csempészni, a vámhatóság lefoglalta a drogszállítmányt. A 230 csomagban lévő kábítószer becsült feketepiaci értéke 52 millió euró.

A vámhatóság tisztségviselője szerint egy megfigyelő repülőgép csütörtökön egy gyanús hajót szúrt ki hozzávetőleg száz kilométerre az algériai partoktól. A vízi járművet ezt követően francia műveleti egységek feltartóztatták és átkutatták.

A török állampolgárságú három gyanúsított bevallotta, hogy kábítószert szállítottak a fedélzeten. A francia vámhatóság összesen 7,4 tonna kannabiszt foglalt le.

kannabisz
Franciaországba
csempész
drogszállítmány

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.