Ugrás a tartalomra
illusztráció

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

2019-05-23
12:52
2019-05-23
12:58
Forrás
Szerbiai RTV
Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.

A tragédia okát még nem tudják, az üggyel kapcsolatban nyomoz a rendőrség.

Az anya 45 éves volt, míg a két lány 18. A helyszínre kiérkezett rendőrök nem láttak erőszakra utaló jeleket, azonban rögtön nyomozást indítottak. A helyi sajtó szerint a lányok mozgáskorlátozottak voltak. A szomszédok elmondása szerint a család szinte sosem hagyta el a lakást, míg az anya pszichés gondokkal küzdött.

Nem kizárt, hogy a nő megmérgezte magát és a gyerekeit, de annak a lehetősége is fennáll, hogy az anya elesett és elhunyt, a lányai pedig éhen haltak.

szerbiai
Bécs
holttest

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.