Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Holtan találtak kedd reggel egy fiút Topolyán

2019-03-13
16:30
2019-03-13
16:45
Forrás
Pannon RTV
Holtan találták kedd reggel a 15 éves O.A.-t a topolyai Bartók Béla utca egyik házában. A kiskorú barátja otthonában töltötte az éjszakát.

Az elhunyt fiatal édesapja jött keresni reggel a fiát a házba, ahol a barátja 83 éves dédmamája él. Az asszony úgy tudta, hogy a fiúk még alszanak. O.A.-t azonban nem tudták felébreszteni, hívták a mentőket, akik kiérkezésükkor azonban már csak a halál tényét tudták megállapítani. A kiskorú holttestét Újvidékre vitték boncolásra.

A sajtóban többféle találgatás látott napvilágot a halál körülményeivel kapcsolatban, miszerint előző este bulit tartottak a házban, és a fiúnak állítólag egészségügyi problémái is voltak, ezeket azonban senki sem erősítette meg.

Kollégánk felkereste a topolyai utcát és a házat, ahol az eset történt. A dédmama volt csak otthon, aki nem kívánt nyilatkozni. Annyit sikerült megtudnunk, hogy a fiúk nem tartottak bulit a házban, és a helyszínen nem fogyasztottak alkoholt.

Topolya
halott
Bartók Béla utca

Most

11:31, Frissítve: 11:39

Elengedtek öt tüntetőt

Szabadlábra helyezték azokat, akiket a Szerbiai RTV székházának elfoglalásakor vett őrizetbe a rendőrség - írja a Tanjug hírügynökség.
10:23, Frissítve: 10:39

Népszerűek-e az önkéntes nyugdíjalapok?

Szerbiában tavaly az év végéig a foglalkoztatottak 9 százaléka fizetett be rendszeresen valamely magánnyugdíjpénztárba, hogy idős korára legyen nyugellátása – közölte a Szerbiai Nemzeti Bank.
08:41, Frissítve: 09:22

Ma kezdődik a tavasz

Szerbiában 22 óra 58 perckor köszönt be a Ruđer Bošković csillagászati társaság értesítése szerint.
07:44, Frissítve: 08:41

A boldogság nemzetközi napja van

Az ENSZ Közgyűlése nyilvánította március 20-át e nappá, hangsúlyozva, hogy a "boldogság keresése az emberi lét egyik alapvető célja".

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.