Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Holtan találtak kedd reggel egy fiút Topolyán

2019-03-13
16:30
2019-03-13
16:45
Forrás
Pannon RTV
Holtan találták kedd reggel a 15 éves O.A.-t a topolyai Bartók Béla utca egyik házában. A kiskorú barátja otthonában töltötte az éjszakát.

Az elhunyt fiatal édesapja jött keresni reggel a fiát a házba, ahol a barátja 83 éves dédmamája él. Az asszony úgy tudta, hogy a fiúk még alszanak. O.A.-t azonban nem tudták felébreszteni, hívták a mentőket, akik kiérkezésükkor azonban már csak a halál tényét tudták megállapítani. A kiskorú holttestét Újvidékre vitték boncolásra.

A sajtóban többféle találgatás látott napvilágot a halál körülményeivel kapcsolatban, miszerint előző este bulit tartottak a házban, és a fiúnak állítólag egészségügyi problémái is voltak, ezeket azonban senki sem erősítette meg.

Kollégánk felkereste a topolyai utcát és a házat, ahol az eset történt. A dédmama volt csak otthon, aki nem kívánt nyilatkozni. Annyit sikerült megtudnunk, hogy a fiúk nem tartottak bulit a házban, és a helyszínen nem fogyasztottak alkoholt.

Topolya
halott
Bartók Béla utca

Most

11:35, Frissítve: 11:42

Kezdődik a csillagászati ősz

Szeptember 23-án délelőtt 9:50-kor érik ismét merőlegesen a Nap sugarai az Egyenlítőt. Ez az időpont az őszi napéjegyenlőség, ezzel pedig csillagászati értelemben is kezdetét veszi az ősz.
11:13, Frissítve: 11:20

New Yorkba utazik Aleksandar Vučić

A szerb államfő részt vesz az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszakán. A központi téma a klímaváltozás lesz, de szóba kerül majd a koszovói kérdés rendezése is.
10:10, Frissítve: 10:18

Szükségünk lesz az esernyőre

A beboruló égboltból hétfőn több helyen várható eső, zápor. A nappali hőmérsékletek visszaesnek, az éjszakák ugyanakkor enyhülnek.
09:33

Ma van az autómentes nap

A világnapot 1998 óta minden évben szeptember 22-én tartják. A jeles nap célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosabb közlekedésre.
09:30, Frissítve: 09:55

Törték a kukoricát Tordán

Jó időben, sok vendége volt a Kukoricafesztiválnak Tordán. Kézi kukoricatörésben 12 hazai, anyaországi és romániai csapat mérte össze ügyességét.

Népszerű