Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Holtan találtak kedd reggel egy fiút Topolyán

2019-03-13
16:30
2019-03-13
16:45
Forrás
Pannon RTV
Holtan találták kedd reggel a 15 éves O.A.-t a topolyai Bartók Béla utca egyik házában. A kiskorú barátja otthonában töltötte az éjszakát.

Az elhunyt fiatal édesapja jött keresni reggel a fiát a házba, ahol a barátja 83 éves dédmamája él. Az asszony úgy tudta, hogy a fiúk még alszanak. O.A.-t azonban nem tudták felébreszteni, hívták a mentőket, akik kiérkezésükkor azonban már csak a halál tényét tudták megállapítani. A kiskorú holttestét Újvidékre vitték boncolásra.

A sajtóban többféle találgatás látott napvilágot a halál körülményeivel kapcsolatban, miszerint előző este bulit tartottak a házban, és a fiúnak állítólag egészségügyi problémái is voltak, ezeket azonban senki sem erősítette meg.

Kollégánk felkereste a topolyai utcát és a házat, ahol az eset történt. A dédmama volt csak otthon, aki nem kívánt nyilatkozni. Annyit sikerült megtudnunk, hogy a fiúk nem tartottak bulit a házban, és a helyszínen nem fogyasztottak alkoholt.

Topolya
halott
Bartók Béla utca

Most

17:49

Forma-1 - Hamilton győzött Monacóban

A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel 17 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
17:12, Frissítve: 17:43

Potápi: Meg kell védeni a nemzetet

Az országot 1100 éven át védelmező hősökhöz hasonlóan nekünk sincs más feladatunk, mint megvédeni határainkat, Magyarország területi épségét és a nemzetet.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.