Ugrás a tartalomra
illusztráció

Holttestet találtak egy illegális szeméttelepen

2021.09.17
11:33
Forrás
Novosti.rs
A Novosti értesülései szerint a nő testén nem találtak erőszakra utaló jeleket.

Egy középkorú nő holttestére bukkantak Pecsince település közelében egy illegális szeméttelepen – erősítette meg a mitrovicai rendőrség a Novostinak. Az élettelen testet egy férfi találta meg, aki mezőgazdasági munkálatokat végzett a környéken.

A Novosti értesülései szerint a nő testén nem találtak erőszakra utaló jeleket. Az eset körülményeinek feltárása folyamatban van, de nem hivatalos információk szerint feltételezhetően öngyilkosság állhat a tragikus eset mögött.

holttest
Pecsinci
szeméttelep

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.