Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina/Illusztráció

Holttestet találtak a horgászok a Dunában Apatinnál

2020.05.29
14:31
2020.05.29
14:38
Forrás
VajdaságMa
Vélhetően az egy hete eltűnt, 60 éves helyi férfi, Mészáros Ferenc teste került elő. A múlt héten már megtalálták a férfi kerékpárját és pénztárcáját az irataival együtt.

Ma a délelőtti órákban két horgász lett figyelmes a vízben lebegő élettelen testre. A rendőrség és a mentők azonnal a helyszínre érkeztek. A férfi holttestét Újvidékre szállítják boncolásra.

Duna
Apatin
holttest

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.