Ugrás a tartalomra
Tanjug/EdibTahirovic

Horogkereszteket festettek Magyarország belgrádi nagykövetségének épületére

2019-04-23
13:28
2019-04-23
16:13
Forrás
Tanjug
Ma hajnalban horogkereszteket festettek ismeretlen tettesek Magyarország belgrádi nagykövetségének épületére - tudósít a Tanjug hírügynökség.

Az épület másik oldalán az a felirat volt olvasható reggel a hírügynökség írása szerint, hogy "tűnjetek el az utcámból" és hogy "fasiszták". A nagykövetség épületéről készült képeken az a felirat is olvasható, hogy "vissza a drótkerítés mögé". A graffitiket ma reggelre eltüntették az illetékesek. Arról, hogy kik gyalázták meg az épületet nem szólnak a hírek. A nagykövetség feljelentést tett az üggyel kapcsolatban. A rendőrség a délelőtt folyamán elvégezte a helyszínelést.

Magyarország belgrádi nagykövetsége

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.