Ugrás a tartalomra
AP Photo

Horror Zágrábban

2021.09.25
15:24
2021.09.25
15:36
Forrás
Magyar Szó, Jutarnji List
Egy férfi megölte három gyermekét, majd öngyilkosságot kísérelt meg Zágrábban. Az apa túlélte az öngyilkossági kísérletet, az eset után kórházba szállították.
AP Photo

Az áldozatok között van egy hétéves ikerpár és egy négyéves kisfiú. A Jutarnji List közlése szerint a szülők elváltak, és a rendelkezésre álló információk szerint a gyermekek az apjuknál voltak hétvégére. A bűntény gyanúsítottja egy 56 éves osztrák állampolgárságú férfi, aki állandó lakcímmel rendelkezett Horvátországban.

AP Photo
Zágráb
öngyilkossági kísérlet
kórház
megöl
gyerek
apa

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.