Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Húsz kiló potencianövelő szert foglaltak le Horgoson - a sofőr „ajándéknak szánta”

2021.12.06
15:14
2021.12.06
15:23
Forrás
Szerbiai RTV
A személygépkocsiban vendégmunkások utaztak vissza Németországba.

Húsz kilogramm török ​​gyártmányú potencianövelő szert foglaltak le vasárnap Horgoson a vámosok – közölte a szerbiai Vámhivatal. A szabálysértést akkor fedezték fel, amikor a Szerbiából kilépő oldalon félreállítottak egy német rendszámú Audi A6-os személygépkocsit, amellyel két török vendégmunkás utazott vissza Németországba. A jármű részletes vizsgálata során először az utasülés mögött találtak egy mézalapú, ismert török potenciaszer dobozaival teli táskát, majd a csomagtartóból egy ugyanilyen készítménnyel megtömött bőrönd is előkerült.

Az autó sofőrje, aki ellen szabálysértési eljárás indult, azt mondta, hogy a potenciakészítményeket családtagoknak, barátoknak szánták ajándékba.

határ
drog
csempészet
potencianövelő gyógyszer

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.