Ugrás a tartalomra
www.police.hu

Huszonöt migránst találtak egy kamionban Csanádpalotánál

2019-07-12
08:45
Forrás
MTI
Huszonöt migránst próbált Magyarországra csempészni egy kamionban egy török sofőr Csanádpalotánál mára virradóra - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A bolgár járművet hajnali három óra előtt közösen ellenőrizték a magyar és a román rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. A raktérben szállított fémtekercsek között huszonöt ember bújt meg. A csoport tagjai közül tizennyolcan iraki, négyen szír, míg hárman iráni állampolgárnak vallották magukat. Néhány órával korábban Szeged és Nagylak külterületén is elfogtak egy-egy csoport határsértőt. A kilenc, illetve tíz férfi afgán állampolgárnak vallotta magát. A rendőrök a Szegednél elfogott migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz, a másik csoport tagjait előállították, velük szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Csongrád megye
migránsok

Most

09:05, Frissítve: 10:16

Falunapot ünnepeltek Magyarcsernyén

Horgász- és főzőversennyel, művelődési műsorral, koncertekkel ünnepelték több napon át a falunapot Magyarcsernyén. A házigazdák gazdag programmal várták a helyieket és a vendégeket.

Népszerű