Ugrás a tartalomra
illusztráció

Idős asszonyra támadtak Horgoson

2021.11.27
13:40
2021.11.27
14:59
Forrás
VajMa
Az elkövető rá akarta törni az ajtót, késsel fenyegette, a fején meg is sebesítette a 83 éves asszonyt.

Vaslapáttal és késsel támadt egy férfi egy idős asszonyra otthonában Horgoson - tudósít a VajdaságMA hírportál. Mint írják, az eset péntek este történt.

A 83 éves asszonyra az elkövető rá akarta törni az ajtót, késsel fenyegette, a fején meg is sebesítette. A támadó, középmagas, vékony férfi sapkát viselt, az arca pedig különböző színű festékkel volt kimaszkírozva - mesélte a sértett.

A nő dulakodás után értesítette a rendőrséget, akik gyorsan a helyszínre értek, átvizsgálták a környéket, de az elkövető addigra már eltűnt. A pontos személyleírás, egyéni ismertetőjegye alapján hamar be tudták azonosítani az elkövetőt.

A 83 éves asszonyhoz 10 év alatt négyszer próbáltak már betörni.

támadás
asszony
Horgos
rendőr

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.