Ugrás a tartalomra
illusztráció

Idős asszonyra támadtak Horgoson

2021.11.27
13:40
2021.11.27
14:59
Forrás
VajMa
Az elkövető rá akarta törni az ajtót, késsel fenyegette, a fején meg is sebesítette a 83 éves asszonyt.

Vaslapáttal és késsel támadt egy férfi egy idős asszonyra otthonában Horgoson - tudósít a VajdaságMA hírportál. Mint írják, az eset péntek este történt.

A 83 éves asszonyra az elkövető rá akarta törni az ajtót, késsel fenyegette, a fején meg is sebesítette. A támadó, középmagas, vékony férfi sapkát viselt, az arca pedig különböző színű festékkel volt kimaszkírozva - mesélte a sértett.

A nő dulakodás után értesítette a rendőrséget, akik gyorsan a helyszínre értek, átvizsgálták a környéket, de az elkövető addigra már eltűnt. A pontos személyleírás, egyéni ismertetőjegye alapján hamar be tudták azonosítani az elkövetőt.

A 83 éves asszonyhoz 10 év alatt négyszer próbáltak már betörni.

támadás
asszony
Horgos
rendőr

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű