Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Igor Jurić: Ismert szabadkaiak, újvidékiek és belgrádiak zaklattak gyerekeket

2020.01.22
12:50
Forrás
VajdaságMa
Bizonyítéka van rá, hogy újvidéki, belgrádi és szabadkai tehetős emberek bántalmaztak gyerekeket - jelentette ki Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány alapítója.

A birtokukban lévő bizonyítékok és fényképek arról árulkodnak, hogy a nyilvánosság előtt is ismert személyek zaklattak gyerekeket. Ezekkel a bizonyítékokkal nem csak ő maga rendelkezik, hanem két barátjának is megvannak - részletezte, hozzátéve, hogy amennyiben történne vele valami, ők közzéteszik a bizonyítékokat a nyilvánosság előtt. Konkrétan már régóta dolgozunk ezen, de nehéz eljutni ezekhez az emberekhez, nehezen bizonyítható az, amiről beszélek. Az emberek, akik benne vannak az emberkereskedelem elleni harcban, tudják miről beszélek. Akkor tudjuk csak őket feljelenteni, ha elegendő bizonyítékunk lesz ellenük, rács mögött akarom látni őket - tette hozzá Igor Jurić.

Igor Jurić
bizonyíték
zaklatás

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.