Ugrás a tartalomra

Igor Jurić: Ismert szabadkaiak, újvidékiek és belgrádiak zaklattak gyerekeket

2020.01.22
12:50
Forrás
VajdaságMa
Bizonyítéka van rá, hogy újvidéki, belgrádi és szabadkai tehetős emberek bántalmaztak gyerekeket - jelentette ki Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány alapítója.

A birtokukban lévő bizonyítékok és fényképek arról árulkodnak, hogy a nyilvánosság előtt is ismert személyek zaklattak gyerekeket. Ezekkel a bizonyítékokkal nem csak ő maga rendelkezik, hanem két barátjának is megvannak - részletezte, hozzátéve, hogy amennyiben történne vele valami, ők közzéteszik a bizonyítékokat a nyilvánosság előtt. Konkrétan már régóta dolgozunk ezen, de nehéz eljutni ezekhez az emberekhez, nehezen bizonyítható az, amiről beszélek. Az emberek, akik benne vannak az emberkereskedelem elleni harcban, tudják miről beszélek. Akkor tudjuk csak őket feljelenteni, ha elegendő bizonyítékunk lesz ellenük, rács mögött akarom látni őket - tette hozzá Igor Jurić.

Igor Jurić
bizonyíték
zaklatás

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.