Ugrás a tartalomra
Tanjug/Hakon Mosvold Larsen/NTB Scanpix via AP

Íjjal lövöldözött egy férfi Norvégiában, több halott, sok sebesült

2021.10.13
22:18
Forrás
Euronews.com
Több ember életét vesztette, sokan megsebesültek a norvégiai Kongsberg városában, miután egy férfi íjjal és nyíllal támadt rájuk.

A norvég rendőrség jelentése szerint az eset tegnap este fél 7 körül történt. A gyanúsítottat elfogták, az első vizsgálatok alapján egyedül követte el a támadást. A tettes a belváros különböző pontjain lövöldözött, a hatóságok több területet is lezártak. A sérülteket a helyi kórházakba szállították. Azt egyelőre nem tudni, mi motiválta a támadót.

Norvégia
támadás

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.