Ugrás a tartalomra
Pixabay/Free-Photos

Illegális partik Szerbiában - csaknem 10 millió dinár büntetés három nap alatt

2021.02.28
21:41
2021.03.01
09:45
Forrás
Szerbiai RTV
Egyre többen buliznak lakásokban és házakban.

A járványügyi korlátozások megszegése miatt csaknem 10 millió dinár büntetést rótt ki a szerbiai hatóság az elmúlt három napban. Az ellenőrzés 12 ezer épületre terjedt ki, és összesen 367 szabálysértést állapítottak meg. Vendéglátóipari létesítményekben, bevásárlóközpontokban vizsgálták meg, hogy betartják-e az intézkedéseket, de ellenőriztek lakásokat és házakat is - írja a Szerbiai RTV. 9 millió 600 ezer dinárt tesz ki a büntetések összértéke. Lefüleltek több illegális magánbulit is, amelyekből egyre több van - áll a közmédia vasárnap esti beszámolójában. Az ilyen partikat titokban szervezik, és jelszóval lehet csak bejutni.

A hegyvidéki üdülőhelyeken ugyancsak több összejövetelt szakítottak félbe. Csak a Kopaonikon 800 ezer dinárt tett ki a büntetés értéke.

illegális buli
parti
járvány
koronavírus

Most

12:20

Mentsük meg a méheket és a gazdákat!

Összegyűlt a kellő számú, 15 ezer 750 aláírás Magyarországról a Mentsük meg a méheket és a gazdákat! címmel létrehozott európai polgári kezdeményezéshez - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!