Ugrás a tartalomra
illusztráció

Incidens történt a montenegrói határ közelében

2021.09.23
11:39
Forrás
Szabad Magyar Szó
Sajtóértesülések szerint a rendőrök megállítottak egy vajdasági regisztrációjú autót, mert arra gyanakodtak, hogy a járműben kábítószer lehet.

A szürke terepjárót vezető középkorú férfi, mialatt a rendőrök az autóban kutattak, elfutott a közeli erdőbe. A rendőrök nem tudták utolérni a férfit, nem hivatalos információk szerint még tart az erdei üldözés.

Montenegró
határ
üldözés

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.