Ugrás a tartalomra

Irathamisítókat tartóztattak le Újvidéken

2019-07-11
12:30
Forrás
Szerbiai RTV, 021.rs
Egy újvidéki lakos személyi iratainak hamisításával gyanúsítanak egy 42 éves montenegrói állampolgárt.

A férfi a gyanú szerint egy már letartóztatott, újvidéki rendőrségi alkalmazott segítségével szerezte meg Branko Perišić személyi adatait, amelyek felhasználásával hamis anyakönyvi kivonatot és állampolgársági bizonylatot szerzett be. A belügyminisztérium jelentése szerint a korrupt hivatalnok ezen dokumentumok alapján állított ki személyi igazolványt a gyanúsítottnak.

A montenegrói férfi 48 órás őrizetben van, a korábban letartóztatott rendőrségi alkalmazott ellen pedig kibővítették a vádlistát. Az akcióban még egy személyt elfogtak, akit szintén hamisítással vádolnak. Az illetékes ügyészség tovább folytatja a nyomozást annak érdekében, hogy az illegális tevékenységgel foglalkozó csoport többi tagját is leleplezze.

Újvidék
személyi igazolvány
hamisítás

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.