Ugrás a tartalomra

Irathamisítókat tartóztattak le Újvidéken

2019-07-11
12:30
Forrás
Szerbiai RTV, 021.rs
Egy újvidéki lakos személyi iratainak hamisításával gyanúsítanak egy 42 éves montenegrói állampolgárt.

A férfi a gyanú szerint egy már letartóztatott, újvidéki rendőrségi alkalmazott segítségével szerezte meg Branko Perišić személyi adatait, amelyek felhasználásával hamis anyakönyvi kivonatot és állampolgársági bizonylatot szerzett be. A belügyminisztérium jelentése szerint a korrupt hivatalnok ezen dokumentumok alapján állított ki személyi igazolványt a gyanúsítottnak.

A montenegrói férfi 48 órás őrizetben van, a korábban letartóztatott rendőrségi alkalmazott ellen pedig kibővítették a vádlistát. Az akcióban még egy személyt elfogtak, akit szintén hamisítással vádolnak. Az illetékes ügyészség tovább folytatja a nyomozást annak érdekében, hogy az illegális tevékenységgel foglalkozó csoport többi tagját is leleplezze.

Újvidék
személyi igazolvány
hamisítás

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.