Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Ismét égett a makkhetesi erdő

2022.08.07
16:24
Forrás
subotica.com
Újabb erdőtűz volt a Szabadka melletti makkhetesi erdőben.

Ezúttal egy hektárnyi területen pusztítottak a lángok. A tűzoltókat kora délután riasztották, akik gyorsan lokalizálták a tüzet. Az oltásban a hivatásos és az önkéntes egységek is részt vettek. Személyi sérülésről nem érkeztek információk, a lángok épületeket nem veszélyeztettek. A tűz oka egyelőre ismeretlen. A makkhetesi erdőben néhány hete már volt egy tűzeset, akkor mintegy négy hektáron pusztítottak a lángok. Akkor a tűz valószínűleg egy migránsok által lakott illegális sátortáborban ütött ki.

Makkhetes
makkhetesi erdő
tűz

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.