Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Ismét a Tiszán keresztül próbálkoztak a határsértők Szegednél

2020-11-24
09:01
Két csoport is csónakkal lépte át illegálisan a magyar-szerb határt Szegednél a Tiszán keddre virradóra - áll a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Az első csoportot mobil hőkamerával fedezték föl a rendőrök. A csónakban hat férfi ült, líbiai és szír állampolgárnak vallották magukat. Fél órával később ismét a mobil hőkamera kezelője vett észre egy csónakot, amelyben négyen utaztak, ők tunéziai állampolgárnak vallották magukat. A magyar rendőrök a határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. 

Szeged
Tisza
migráns

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.