Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tóth Péter

Ismét tűz volt Topolyán, az egykori Umetnost bútorgyár területén

2020-01-15
11:01
Forrás
Pannon RTV
A környező házakban élők kedden 16 óra körül riasztották a tűzoltókat, akik gyorsan megérkeztek a helyszínre és viszonylag rövid idő alatt el is oltották a lángokat.

A helyszínelés még szerda délelőtt is tartott. A szebb napokat is megért üzem kiskereskedelmi és eladási részlegének objektuma teljesen leégett, a tető beomlott.

Az év vége előtt a részleg egyik épülete már a tűz martalékává vált, nem sokkal előtte pedig szintén tűz volt az Umetnost egy másik épületében. A több mint két héttel ezelőtti eset után az utcai, elsősorban a gyalogos forgalomra nézve életveszélyessé vált falat lebontották, a hatóságok akkor is vizsgálatot kezdeményeztek a tűzzel kapcsolatban.

Topolya
tűz
Umetnost
bútorgyár
tűzoltó
helyszínelés

Most

18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.