Ugrás a tartalomra

Járható a Szabadka-Topolya út a tömegbaleset után

2023.03.28
20:27
2023.03.29
08:35
Forrás
Pannon RTV, Szerbiai RTV
Járhatóvá vált a Szabadka-Topolya út az esti órákban, a roncsokat eltakarították az útról.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a délutáni órákban kialakult porviharban 14 jármű ütközött össze.

A szerencsétlenség kapcsán a kora esti órákban derült ki, hogy nem 7, hanem 11 sérültet szállítottak a Szabadkai Közkórházba. Az egészségügyi intézmény illetékesei elmondták: két személyt a sebészeti osztályon kellett ellátniuk az orvosoknak, a többiek könnyebb sérüléseket szenvedtek. Életveszélyes állapotban nincs senki.

tömegbaleset
Topolya
Szabadka
kórház
sérült

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.