Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jelzőlámpának csapódott egy autó Szabadkán, többen megsérültek

2021.06.23
19:10
2021.07.24
09:31
Forrás
subotica.com
Villanyrendőrnek csapódott egy gépjármű Szabadka központjában az új városházánál. A jelzőlámpa egy gyalogosra dőlt. A balesetben többen megsérültek.

A topolyai rendszámú gépjármű vezetője elveszítette az uralmát az autója felett. Egyes információk szerint a sofőr rosszul lett és ezért sodródott le az útról.

Az autóban a sofőrön kívül még két idősebb személy utazott, valamennyien enyhébb sérüléseket szenvedtek. A gyalogos, akire a jelzőlámpa esett, egy fiatalabb gyermek volt. Minden sebesültet kórházba szállítottak.

autó
baleset
új városháza
Szabadka

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.