Ugrás a tartalomra
Friss hir

Jogerősen: Összesen 61 év börtönbüntetést kaptak a szabadkai Bukovác Zoltán gyilkosai

2017-11-07
16:09
Forrás
Vajdaság Ma
Az újvidéki Fellebbviteli Bíróság jogerős ítéletével megerősítette a szabadkai Felső Bíróság ítéletét.

Összesen 61 év börtönbüntetést kaptak a szabadkai Bukovác Zoltán gyilkosai. Az újvidéki Fellebbviteli Bíróság jogerős ítéletével megerősítette a szabadkai Felső Bíróság ítéletét, amelyet annak az öt fiatalnak az ügyében hozott meg, akik megölték Bukovác Zoltánt. Mint később kiderült, Bukovác Zoltánt véletlenül támadták meg Szabadkán. 2016. január 13-án az ittas fiatalok egy másik személyt üldöztek, amikor Bukovác Zoltán kiállt a háza elé, feleségét várta haza. A személy, akit a fiatalok üldöztek, megszökött, ők pedig dühüket Bukovácon töltötték ki. Ugyanezen az éjszakán hét fiatalt vittek be a rendőrök, közülük hármat viszont bizonyítékok hiányában szabadon engedtek. Bukovácot súlyos testi sérülésekkel szállították be a szabadkai kórházba, de súlyos állapota miatt átszállították a Vajdasági Klinikai Központba. Három héten át küzdöttek az életéért, de végül 2016. február 3-án elhunyt.

börtönbüntetés
Fellebbviteli Bíróság
Újvidék
Bukovác Zoltán

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.