Ugrás a tartalomra
Tanjug/MUP/Zoran Zivkovic

Jól halad a nyomozás a Belivuk-ügyben

2021.03.21
13:49
2021.03.21
14:46
Forrás
Szerbiai RTV
A bűnbanda gyilkosságokat is elkövetett.

Veljko Belivuk és bandájának bűncselekményeivel kapcsolatban jól halad a nyomozás, újabb, hozzájuk köthető embereket vettek őrizetbe - nyilatkozta Aleksandar Vulin a szerb közmédiának. A szerb belügyminiszter hozzátette, minden újabb információ arra ösztönzi a rendőrséget, hogy minden területet kivizsgáljanak. Vulin arról is beszélt, hogy a bűnbanda egyebek mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott, gyilkosságokat követtek el, és illegálisan fegyvert is tartottak.

A belügyminiszer kiemelte, a szervezett bűnözés elleni küzdelem prioritás Szerbiában. Az ország most már egy jobb és biztonságosabb hely az élethez - hangsúlyozta a politikus.

Veljko Belivuk
Aleksandar Vulin

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.