Ugrás a tartalomra

Keresik a smederevói várnál részben elsüllyedt teherhajó legénységét

2016.11.04
13:46
Még mindig keresik a smederevói várnál részben elsüllyedt teherhajó legénységét
Még mindig keresik a smederevói várnál részben elsüllyedt teherhajó legénységét. A kapitány és a személyzet egy tagja eltűnt, amikor a sódert szállító teherhajó orra a Dunába süllyedt. Az eltűnt személyeket búvárokkal és csónakokkal keresik. A hajó 100 méterre a parttól, a homokzátonyon feneklett meg, miközben 660 tonnányi terhet szállított. (Szerbiai RTV)

A szendrői várnál részben elsüllyedt egy teherhajó

2016.11.03.

A szendrői várnál részben elsüllyedt egy sódert szállító teherhajó. Az orra süllyedt a vízbe. A hajó legénységével, két személlyel, egyelőre nem sikerült kapcsolatba lépni. A rendőrség csónakokkal indult a helyszínre, később a csendőrség búvárjait is kivezényelték. A hajó egy belgrádi vállalatnak fuvaroz a Dunán. A baleset 100 méterre a parttól történt. A szakértők szerint bár a hajó egyelőre nem süllyed tovább és mozdulatlan, a helyzet bármikor megváltozhat.
Szendrő
teherhajó
süllyed

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.