Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Frank Rumpenhorst/dpa

Késelés Frankfurtban - több ember súlyosan megsebesült

2021-01-26
16:41
Forrás
Szerbiai RTV, origo.hu
A támadó véletlenszerűen választotta ki áldozatait.

Késeléses támadás történt ma Frankfurtban, legalább három ember súlyosan megsebesült - jelenti több hírportál. A támadás a helyi vasútállomás közelében történt reggel 9 órakor. A rendőrség lezárta a helyszínt, a támadót letartóztatták, de további részleteket nem közöltek. A német sajtó azt írja, hogy a támadó véletlenszerűen választotta ki áldozatait. Az is elképzelhető, hogy a tettes bedrogozva késelt. A támadás oka egyelőre ismeretlen, jelenleg a tanúkat hallgatja ki a rendőrség.

Frankfurt
késelés
támadás

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.