Ugrás a tartalomra

Késelés Újvidéken

2014-01-25
10:31
Ismét késelés történt Újvidéken
Ismét késelés történt Újvidéken. Egy 18 éves fiatalemberre hárman támadtak pénteken este hat óra tájban az egyetemista negyedben. A mellét érte késszúrás. A mentők a sérültet a kamenicai intézetbe szállították, ahol jelenleg az intenzív osztályon ápolják. A rendőrség nyomoz a támadók után. Kevesebb, mint 24 óra alatt két ilyen támadás is történt Újvidéken.

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.