Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Késes támadás az újvidéki Klinikai Központban

2019-02-11
10:34
Forrás
Vajdaság Ma
Késsel megtámadtak egy egészségügyi nővért Újvidéken. A rendőrség letartóztatta a feltételezett tettest, egy idősebb férfit, aki a gyanú szerint gyilkossági kísérletet akart elkövetni.

Az 1951-es születésű D. M. visszaeső erőszaktevő késsel támadt rá a klinikai központ dolgozójára, aki könnyebb sérüléseket szenvedett el, és jelenleg otthon lábadozik. Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány elnöke figyelmeztetett minden nőt, főleg az újvidékieket, hogy D.M. 2018 novemberétől újra szabadlábon volt. Elmondta, hogy bizonyítottan 3 nőt erőszakolt meg köztük egy 14 éves kislányt is, akit a büntetésének letöltése után támadt meg. Jelenleg a gyanúsított 48 órás vizsgálati fogságban van.

Újvidék
késelés
Klinikai Központ

Most

15:19, Frissítve: 16:27

Kínába utazott a szerb államfő

Kínába utazott Aleksandar Vučić, ahol az Egy övezet, egy út nemzetközi fórumon vesz részt. A találkozó első napján több együttműködési megállapodást is aláírtak a felek.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.