Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Las Vegas Sun/Brian Ramos

Késes támadás Las Vegas-ban, két ember életét vesztette

2022.10.07
10:10
Forrás
Szerbiai RTV
Két embert késelt halálra, hat embert sebesített meg egy fegyveres Las Vegas-ban. A tettest elfogták.

A késelőt elfogták, és rendőrségi őrizetben van, indítékát egyelőre vizsgálják. A támadáshoz használt fegyver egy nagy konyhakés volt - közölte a rendőrség. Az erőszakos cselekmény Las Vegas híres sétányán, a Las Vegas Strip-en történt fényes nappal a Wynn Casino elő

Las Vegas
Amerikai Egyesült Államok
késelés

Most

20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.