Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Alexis Gilli

Késes támadás Nizzában

2020-10-29
11:31
2020-10-29
12:58
Forrás
MTI
Késes támadást követtek el egy templom közelében Nizzában, három ember meghalt és többen megsebesültek – közölték rendőrségi források, hozzátéve, hogy az elkövetőt elfogták. Cikkünk frissül!

A hatóságok tájékoztatása szerint, egy férfival és egy nővel a templomban végzett a támadó, a harmadik áldozat, egy nő pedig egy közeli bárban keresett menedéket, de belehalt súlyos sebeibe. 

A nyomozás még folyik az üggyel kapcsolatban, azonban a város polgármestere Christian Estrosi elárulta, hogy terrorcselekmény gyanúja mellett őrizetbe vették az elkövetőt – írja a Reuters. 

A támadásra reagálva a francia belügyminiszter, Gérald Darmanin válságülést hívott össze a minisztériumában – derül ki a CNN tudósításából. Az áldozatok állapotáról jelenleg nincsenek hivatalos információk. 

Nizza
késelés
támadás

Most

10:31, Frissítve: 11:00

Koronavírusos Lewis Hamilton

A Forma–1 közleményben számolt be arról, hogy a világbajnok Lewis Hamilton elkapta a koronavírust. Ki kell hagynia a hétvégi Szahíri Nagydíjat.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.