Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Késes támadót lőttek le a rendőrök Párizsban

2019-12-13
17:21
Forrás
MTI
A hírek szerint egy biztonsági őr hívta a rendőröket, miután észrevette, hogy egy férfi késsel mászkál az egyik téren péntek délelőtt.

A késes férfi, amikor meglátta a rendőröket, elkezdett feléjük rohanni, és azt kiabálta, hogy "megöllek titeket!". A három járőr ekkor tüzet nyitott rá. Hét lövésből kettő találta el a férfit, egy a mellkasán, egy a combján. A támadó összeesett, és nem tudták újraéleszteni. Sajtóértesülések szerint nem voltak nála iratok, ezért még nem tudják, hogy ki a támadó.

késes
késelés
Párizs
lelőtték

Most

22:37, Frissítve: 22:45

Veretlenül megy tovább a szerb csapat

Az olimpiai bajnok szerb válogatott hét góllal nyert a holland csapat ellen a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a csoportküzdelmek szombati zárófordulójában.
21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.