Ugrás a tartalomra
Mentőbe helyezik a sebesültet
Tanjug via AP/Dean Lewins/AAP Image

Késsel támadt a járókelőkre egy férfi Sydneyben

2019-08-13
11:55
2019-08-13
12:05
Forrás
Euronews
Késsel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében. A támadót a járókelők ártalmatlanították, és a kiérkező rendőrök őrizetbe vették. Egy nőt kórházba szállítottak.

A támadás indítékáról egyelőre semmit sem tudni. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a késelést nem provokálták ki, de minden körülményt kivizsgálnak – mondták a rendőrök.

Egy amatőr felvétel szerint a késsel hadonászó gyanúsított azt üvöltözte: Allah akbar, és meg azt is, hogy lőjék le. A gyanúsítottat székekkel és tejes ládákkal szögezték a földhöz járókelők a rendőrök kiérkezéséig. A hatóság értékelése szerint a fellépésük kivételesen bátor volt az ellenséges helyzetben, és sokat segített a gyanúsított elfogásában.

Sydney
kés
járókelők

Most

23:58, Frissítve: 00:17

Örömvasárnap

Advent harmadik vasárnapján az Úr eljövetelének közeledtét ünnepeljük. Meggyújtjuk a rózsaszín gyertyát az adventi koszorún.
22:15, Frissítve: 22:20

Melegrekordok dőlhetnek meg

Akár 16 fokig is emelkedhet a jövő héten a hőmérő higanyszála, melegrekordok dőlhetnek meg térségünkben - olvasható az előrejelzésekben. Számottevő csapadékra nem kell számítanunk.

Népszerű