Ugrás a tartalomra
Mentőbe helyezik a sebesültet
Tanjug via AP/Dean Lewins/AAP Image

Késsel támadt a járókelőkre egy férfi Sydneyben

2019-08-13
11:55
2019-08-13
12:05
Forrás
Euronews
Késsel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében. A támadót a járókelők ártalmatlanították, és a kiérkező rendőrök őrizetbe vették. Egy nőt kórházba szállítottak.

A támadás indítékáról egyelőre semmit sem tudni. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a késelést nem provokálták ki, de minden körülményt kivizsgálnak – mondták a rendőrök.

Egy amatőr felvétel szerint a késsel hadonászó gyanúsított azt üvöltözte: Allah akbar, és meg azt is, hogy lőjék le. A gyanúsítottat székekkel és tejes ládákkal szögezték a földhöz járókelők a rendőrök kiérkezéséig. A hatóság értékelése szerint a fellépésük kivételesen bátor volt az ellenséges helyzetben, és sokat segített a gyanúsított elfogásában.

Sydney
kés
járókelők

Most

16:13, Frissítve: 16:53

Várja a gólyákat az Európa Kollégium

Szeptember elsejéig, vagyis még két hétig jelentkezhetnek azok az elsőéves egyetemi és főiskolai hallgatók, akik az újvidéki Európa Kollégiumban szeretnének lakni az elkövetkező tanévben.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.