Ugrás a tartalomra
Mentőbe helyezik a sebesültet
Tanjug via AP/Dean Lewins/AAP Image

Késsel támadt a járókelőkre egy férfi Sydneyben

2019-08-13
11:55
2019-08-13
12:05
Forrás
Euronews
Késsel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében. A támadót a járókelők ártalmatlanították, és a kiérkező rendőrök őrizetbe vették. Egy nőt kórházba szállítottak.

A támadás indítékáról egyelőre semmit sem tudni. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a késelést nem provokálták ki, de minden körülményt kivizsgálnak – mondták a rendőrök.

Egy amatőr felvétel szerint a késsel hadonászó gyanúsított azt üvöltözte: Allah akbar, és meg azt is, hogy lőjék le. A gyanúsítottat székekkel és tejes ládákkal szögezték a földhöz járókelők a rendőrök kiérkezéséig. A hatóság értékelése szerint a fellépésük kivételesen bátor volt az ellenséges helyzetben, és sokat segített a gyanúsított elfogásában.

Sydney
kés
járókelők

Most

16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.