Ugrás a tartalomra
Mentőbe helyezik a sebesültet
Tanjug via AP/Dean Lewins/AAP Image

Késsel támadt a járókelőkre egy férfi Sydneyben

2019-08-13
11:55
2019-08-13
12:05
Forrás
Euronews
Késsel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében. A támadót a járókelők ártalmatlanították, és a kiérkező rendőrök őrizetbe vették. Egy nőt kórházba szállítottak.

A támadás indítékáról egyelőre semmit sem tudni. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a késelést nem provokálták ki, de minden körülményt kivizsgálnak – mondták a rendőrök.

Egy amatőr felvétel szerint a késsel hadonászó gyanúsított azt üvöltözte: Allah akbar, és meg azt is, hogy lőjék le. A gyanúsítottat székekkel és tejes ládákkal szögezték a földhöz járókelők a rendőrök kiérkezéséig. A hatóság értékelése szerint a fellépésük kivételesen bátor volt az ellenséges helyzetben, és sokat segített a gyanúsított elfogásában.

Sydney
kés
járókelők

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.