Ugrás a tartalomra

Két halálos áldozata van az M5-ösön történt balesetnek

2017-10-09
14:59
Forrás
MTI
Már két halálos áldozata van az M5-ös autópályán, Kecskemétnél történt hétfő délelőtti balesetnek, amelyben két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze.

Már két halálos áldozata van az M5-ös autópályán, Magyarországon, Kecskemétnél történt ma délelőtti balesetnek, amelyben két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A buszsofőr után meghalt az egyik utas, egy rendőr is. A Budapest felé vezető oldalon történt balesethez mentőhelikopter is érkezett. A járműben utazó rendőrök közül hárman súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek meg. A buszba szorult négy embert a kecskeméti tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Az autópályát az érintett szakaszon mindkét irányban lezárták: a Röszke felé haladókat a 74-es kilométernél, a magyar főváros felé tartó forgalmat pedig a 91-es kilométernél terelték le a sztrádáról.

M5
beleset
halottak
magyarország

Most

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.