Ugrás a tartalomra
Bilincs
Pixabay

Két szerb állampolgárt ciprusi gyilkossággal gyanúsítanak

2017-11-18
18:50
2017-11-18
18:55
Forrás
Szerbiai RTV
2016 júniusában meggyilkoltak Cipruson egy üzletembert, egy rendőrt, annak feleségét, valamint egy albán futballistát.

Elfogtak két szerb állampolgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy tavaly részt vettek négy személy meggyilkolásában Cipruson. A ciprusi igazságügyi miniszter elmondta, az egyik gyanúsítottat Oroszországban, a másikat Macedóniában fogták el, és megkezdődött a kiadatásuk. A miniszter hozzátette, a nyomozás során megállapították, hogy a két szerb előre kitervelten követte el a gyilkosságot.

A bizonyítékok feltárása után európai és nemzetközi körözést adtak ki ellenük. 2016 júniusában meggyilkoltak Cipruson egy üzletembert, egy rendőrt, annak feleségét, valamint egy albán futballistát. A gyilkosságban részt vevő négy személy beismerte tettét.

Ciprus
gyilkosság
szerb
állampolgár

Most

20:12, Frissítve: 20:24

Adventi vendégeskedés a tordai időseknél

Az adventi időszakban különösképpen odafigyelünk az egyedül élőkre és az idősekre. Ennek szép példája a bánáti Torda, ahol karácsony táján a gyerekek meglátogatják a falu legidősebb lakosait.

Népszerű

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.
tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.