Ugrás a tartalomra
Pixabay/Vnukko

Két tonna marihuánát foglaltak le Marokkóban

2018-05-11
08:55
2018-05-11
09:03
Forrás
hirado.hu
A helyi hatóságok Tanger kikötőjében akadályozták meg a kábítószer Európába csempészését, amely egy Spanyolországba tartó teherautón volt elrejtve - adta hírül a marokkói sajtó.

Az ENSZ adatai szerint még mindig Marokkó a világ legnagyobb indiaikender-szüretelője, jóllehet az utóbbi évtizedben hatóságai többször mértek csapást a marihuána alapanyagául szolgáló növény termesztőire.

Marokkó
marihuána

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.