Ugrás a tartalomra
MTI/Mihádák Zoltán

Két vonatbaleset, három halott

2019-11-18
08:34
Forrás
MTI
Két vonatbaleset során három személy vesztette életét az elmúlt 24 órában Magyarországon.

Az egyik baleset vasárnap este történt Vác külterületén, ahol vonattal ütközött egy személygépkocsi. Az autó vezetője és utasa a helyszínen meghalt. A másik baleset ma reggel történt. Az ecseri állomásnál gázolt halálra egy embert a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra tartó S60-as személyvonat - közölte a Mávinform. A közlemény szerint a hétfői baleset miatt a szerelvények csak egy vágányon járnak, ezért akár egy-másfél órát is késhetnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon.

Magyarország

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.