Ugrás a tartalomra

Kiárusításba kezdett a szerb drogkirály

2014-09-13
08:57
Belgrádi ingatlanjainak kiárusításába kezdett Dragoslav Kosmajac, akit Aleksandar Vučić kormányfő a legnagyobb szerbiai drogkereskedőnek nevezett
Belgrádi ingatlanjainak kiárusításába kezdett Dragoslav Kosmajac, akit Aleksandar Vučić kormányfő a legnagyobb szerbiai drogkereskedőnek nevezett. A Blic forrásai szerint a titkosított értékesítéssel egy belgrádi ügynökséget bízott meg Kosmajac fia. A drogkereskedő épületeit és telkeit csak kiválasztottaknak ajánlják fel. Már érdeklődők is vannak, mégpedig néhány külföldi - írja a napilap. A jelenlegi legnagyobb szerbiai drogkereskedő az elkobzástól tart, ezért igyekszik megszabadulni az ingatlanvagyonától, vagyis pénzzé tenni azt. Dragoslav Kosmajac egy fővárosi kastélyban élt, de miután Vučić bűnözőnek nevezte, a drogkereskedő Montenegróba költözött. A belgrádi ingatlanvagyonának értékét több mint négymillió euróra becsülik. (Blic)

Most

08:54, Frissítve: 09:28

Tetőzik a vírus Szerbiában

A rendkívüli helyzet egy hónap múlva szűnhet meg - jelentette ki a szerb elnök. Szerbiában keddig a hivatalos adatok szerint 2447 igazolt koronavírus-fertőzött van. A halálos áldozatok száma 61.
08:25, Frissítve: 08:39

Feloldották a vesztegzárat Vuhanban

Több mint két hónap után feloldották a vesztegzárat a járvány kínai gócának számító közép-kínai Vuhanban, ahonnan az új koronavírus tavaly év végén terjedni kezdett.

Népszerű