Ugrás a tartalomra
A kigyulladt ház
Pannon RTV

Kiégett egy ház Moholon

2019-05-25
19:25
2019-05-25
23:46
Forrás
Pannon RTV
Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.
Rendőrautó a ház előtt

Tragédia történt szombaton kora hajnalban Moholon, az Október 8. utca 23 alatt, amikor kigyulladt a családi ház. Az ötvennyolc éves férj K. L., vélhetően féltékenységből, benzinnel locsolta le alvó feleségét. Felgyújtotta, majd utána megpróbált öngyilkosságot elkövetni. A nő már a helyszínen elhunyt. A cukorbeteg férfi viszont inzulin-túladagolással próbált meg véget vetni az életének, de sikertelenül. A kiérkező mentősök a Zentai Közkórházba szállították.

Leégett ablak

A belügyminisztérium illetékesei szerint korábban a házaspár egyik tagjától sem érkezett feljelentés családon belüli erőszak ügyében. A szomszédok állítása szerint is rendes, békés családról van szó. Ninić Ružica, lakos, Mohol: „Nem hallottam, hogy kiabálnak, nem hallottam, hogy veszekedtek volna valaha is. Csendesek voltak, nem hallottam soha, hogy veszekedtek volna.”

A korábbi információkkal ellentétben a nagykikindai rendőrség illetékese legújabb megkeresésünkre megerősítette, hogy a férj gyúlékony anyaggal öntötte le feleségét, majd öngyilkosságot kísérelt meg, sikertelenül.

Első szoba a tűz után

A tűzben a ház egy része is kiégett, köztük az egyik utcai szoba, ahol az asszony tartózkodott. A ház előtt egyébként a kiégett szobából kidobált üszkös használati tárgyak láthatók. A rendőrség és az ügyészség tagjai kora reggeltől a déli órákig a moholi házban és környékén helyszíneltek.

Mohol
tűz

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.