Ugrás a tartalomra
A kigyulladt ház
Pannon RTV

Kiégett egy ház Moholon

2019-05-25
19:25
2019-05-25
23:46
Forrás
Pannon RTV
Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.
Rendőrautó a ház előtt

Tragédia történt szombaton kora hajnalban Moholon, az Október 8. utca 23 alatt, amikor kigyulladt a családi ház. Az ötvennyolc éves férj K. L., vélhetően féltékenységből, benzinnel locsolta le alvó feleségét. Felgyújtotta, majd utána megpróbált öngyilkosságot elkövetni. A nő már a helyszínen elhunyt. A cukorbeteg férfi viszont inzulin-túladagolással próbált meg véget vetni az életének, de sikertelenül. A kiérkező mentősök a Zentai Közkórházba szállították.

Leégett ablak

A belügyminisztérium illetékesei szerint korábban a házaspár egyik tagjától sem érkezett feljelentés családon belüli erőszak ügyében. A szomszédok állítása szerint is rendes, békés családról van szó. Ninić Ružica, lakos, Mohol: „Nem hallottam, hogy kiabálnak, nem hallottam, hogy veszekedtek volna valaha is. Csendesek voltak, nem hallottam soha, hogy veszekedtek volna.”

A korábbi információkkal ellentétben a nagykikindai rendőrség illetékese legújabb megkeresésünkre megerősítette, hogy a férj gyúlékony anyaggal öntötte le feleségét, majd öngyilkosságot kísérelt meg, sikertelenül.

Első szoba a tűz után

A tűzben a ház egy része is kiégett, köztük az egyik utcai szoba, ahol az asszony tartózkodott. A ház előtt egyébként a kiégett szobából kidobált üszkös használati tárgyak láthatók. A rendőrség és az ügyészség tagjai kora reggeltől a déli órákig a moholi házban és környékén helyszíneltek.

Mohol
tűz

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.