Ugrás a tartalomra

Kihallgatták Radomir Markovićot

2014-01-20
22:53
Kihallgatták Radomir Markovićot, az állambiztonsági szolgálat (DB) egykori vezetőjét Slavko Ćuruvija újságíró és laptulajdonos meggyilkolásának ügyében, értesült a B92
Kihallgatták Radomir Markovićot, az állambiztonsági szolgálat (DB) egykori vezetőjét Slavko Ćuruvija újságíró és laptulajdonos meggyilkolásának ügyében, értesült a B92. Marković a Zabela börtönben tölti 40 éves büntetését, ezért ott hallgatták ki a szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyész helyettesei. Miljko Radisalvljević szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyész a Tanjugnak megerősítette, hogy az ügyészek kihallgatták Markovićot, viszont a vizsgálat részleteire vonatkozó titkosítás miatt nem tehetik nyilvánossá a vallomást. Ugyanakkor a Ćuruvija-ügy keretében a rendőrség ma átkutatta Miroslav Kuraknak, az újságíró feltételezett gyilkosának lakását, s ezzel formálisan is teljesítették az ellene szóló nemzetközi körözés kiírásának feltételeit. Nem hivatalos értesülések szerint Kurak Zanzibár és Tanzánia között ingázik. Slavko Ćuruvija meggyilkolása ügyében múlt héten letartóztatták Ratko Romićot és Milan Radonjićot, az állambiztonsági szolgálat egykori tagjait. (Vajdaság MA)  

Most

18:40, Frissítve: 18:59

Itt a felfrissülés

Ma délután fél 6 körül viharos széllökésekkel tört be térségünkbe a hidegfront, Magyarország irányából. Fél órával korábban még fürdőzőkkel és sétálókkal volt tele a palicsi móló.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.