Ugrás a tartalomra

Kihallgatták Radomir Markovićot

2014-01-20
22:53
Kihallgatták Radomir Markovićot, az állambiztonsági szolgálat (DB) egykori vezetőjét Slavko Ćuruvija újságíró és laptulajdonos meggyilkolásának ügyében, értesült a B92
Kihallgatták Radomir Markovićot, az állambiztonsági szolgálat (DB) egykori vezetőjét Slavko Ćuruvija újságíró és laptulajdonos meggyilkolásának ügyében, értesült a B92. Marković a Zabela börtönben tölti 40 éves büntetését, ezért ott hallgatták ki a szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyész helyettesei. Miljko Radisalvljević szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyész a Tanjugnak megerősítette, hogy az ügyészek kihallgatták Markovićot, viszont a vizsgálat részleteire vonatkozó titkosítás miatt nem tehetik nyilvánossá a vallomást. Ugyanakkor a Ćuruvija-ügy keretében a rendőrség ma átkutatta Miroslav Kuraknak, az újságíró feltételezett gyilkosának lakását, s ezzel formálisan is teljesítették az ellene szóló nemzetközi körözés kiírásának feltételeit. Nem hivatalos értesülések szerint Kurak Zanzibár és Tanzánia között ingázik. Slavko Ćuruvija meggyilkolása ügyében múlt héten letartóztatták Ratko Romićot és Milan Radonjićot, az állambiztonsági szolgálat egykori tagjait. (Vajdaság MA)  

Most

18:51, Frissítve: 19:37

Lenyűgöző falfestmények Bánátban

Egyre több falfestmény díszíti Bánátot. Sokszor észre sem vesszük a környezetünkben lévő értékeket. A mostani bezárkózottság mintha kezdene változtatni ezen.
15:41, Frissítve: 20:24

Folytatódik a VMSZ és az SZHP együttműködése

Folytatja az elmúlt 6 évben kialakított együttműködést a VMSZ és az SZHP – erről állapodott meg ma Belgrádban Aleksandar Vučić államfő, valamint a haladók elnöke és Pásztor István, a VMSZ elnöke.

Népszerű