Ugrás a tartalomra
illusztráció

Kilenc személyt tartóztatott le a belgrádi rendőrség

2021.11.04
10:21
Forrás
VajdaságMA
Dokumentumhamisítással és csalással gyanúsítják őket, amellyel több mint 19 millió dinárral károsították meg az államot.

Új gépek és berendezések vásárlására irányuló kérelmet nyújtottak be, amelyhez hamis okiratokat csatoltak a gyanú szerint. Azt állították, hogy együttműködtek a vállalatokkal és árut adtak ki nekik, ezzel félrevezették az illetékeseket, hogy jóváhagyják számukra a támogatási eszközöket.

A gyanúsítottakat 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték és bűnvádi feljelentéssel állítják őket az illetékes ügyészség elé.

letartóztatás
hamisítás
csalás

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.