Ugrás a tartalomra

Kilencedik napja kutatnak az elrabolt lány után

2019.12.29
09:13
2019.12.29
15:06
Forrás
Szerbiai RTV
Vannak nyomok, de eredmények nincsenek.

Frissül...

Továbbra is intenzíven nyomoznak a 12 éves Monika Karimanović és feltételezett elrablója, Ninoslav Jovanović után. Az akcióba a rendőrség, a katonaság, a vadászok, őrző-védő szolgálatok és a helyiek mellett bekapcsolódott a Biztonsági Információs Ügynökség is.

 Vladimir Rebić szerint a spekulációkkal és a sajtóhírekkel ellentétben csekély a valószínűsége, hogy az emberrabló átszökött volna a határon Monikával. A rendőrség igazgatója elmondta, hogy Ninoslav Jovanović az Interpol körözési listájára is felkerült.

Az elkövetkező napokban rossz idő és erős havazás várható a térségben, Dél- és Kelet-Szerbiában, ez megnehezítheti a gyanúsított mozgását, és így talán könnyebben a nyomára bukkanhatnak - vélik a nyomozók. Ninoslav Jovanović, a malčai borbély néven elhíresült férfi egyébként már 12 évet ült rács mögött szexuális zaklatás miatt, idén márciusban szabadult.

elrabolt
lány
Vranje
Monika Karimanović
Ninoslav Jovanović
malčai borbély
zaklatás
börtön

Most

15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.
15:13

A népmese bűvöletében

Hetvenhét magyar népmese címmel szerveztek vetélkedőt az újvidéki általános iskolák alsós tagozatai számára. A versenyt a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban tartották meg.
14:56, Frissítve: 15:02

A rózsaszín pólók napja van

A kortársak közötti erőszak megfékezésére irányuló nemzetközi napot a szabadkai Jovan Mikić Általános Iskolában is megszervezték. A rózsaszín pólók napját minden évben február utolsó szerdáján tartják.

Népszerű