Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Kirabolták a postát Dreán

2019-01-10
18:22
2019-01-11
07:29
Forrás
Kurir
Csütörtökön fényes nappal két álarcos kirabolta az óbecsei községhez tartozó Drea postahivatalát.

A Kurir értesülései szerint a rablók fegyverrel kényszerítették a posta dolgozóját az ott található pénz átadására. A bűnözők - miután megkaparintották a mintegy 700 eurónyi készpénzt, és szereztek egy mobiltelefont is - sietve távoztak. A rablásban senki nem sérült meg, a rendőrség nyomoz az elkövetők után - írja a Kurir.

rablás
Drea

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.