Ugrás a tartalomra

Körözött bűnözőt tartóztattak le Temerinben

2019-09-24
19:08
2019-09-24
19:29
Forrás
021.rs, szabadmagyarszo.com
Temerinben tartóztatták le a szerb származású, 31 éves Daniel Vojnovićot, akit nemcsak a szerb, hanem a német rendőrség is keresett.

A fiatalember ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki több bűncselekmény elkövetése miatt - írja a 021.rs hírportál. A szerb férfi három év és nyolc hónapos börtönbüntetését töltötte Németországban, de márciusban megszökött.

A 31 éves férfi 2014-ben rálőtt és megsebesített egy kidobót. A szerb származású férfi több betörésben is részt vett, a fogdában pedig súlyos sérüléseket okozott a cellatársának. Azt, hogy a férfit kiadják-e Németországnak, egyelőre nem tudni.

Temerin
bűnöző
letartóztat

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.