Ugrás a tartalomra

Körözött bűnözőt tartóztattak le Temerinben

2019-09-24
19:08
2019-09-24
19:29
Forrás
021.rs, szabadmagyarszo.com
Temerinben tartóztatták le a szerb származású, 31 éves Daniel Vojnovićot, akit nemcsak a szerb, hanem a német rendőrség is keresett.

A fiatalember ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki több bűncselekmény elkövetése miatt - írja a 021.rs hírportál. A szerb férfi három év és nyolc hónapos börtönbüntetését töltötte Németországban, de márciusban megszökött.

A 31 éves férfi 2014-ben rálőtt és megsebesített egy kidobót. A szerb származású férfi több betörésben is részt vett, a fogdában pedig súlyos sérüléseket okozott a cellatársának. Azt, hogy a férfit kiadják-e Németországnak, egyelőre nem tudni.

Temerin
bűnöző
letartóztat

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.